Γνωρίζουμε πώς νιώθεις όταν χάνεις το κατοικίδιο σου. Φόβος, αγωνία και άγχος. Είμαστε εδώ λοιπόν για να σε βοηθήσουμε να το βρεις όσο γίνεται πιο γρήγορα!

Συγκεκριμένα μπορούμε:

1) Να σου φτιάξουμε άμεσα μια αφίσα με τη φωτογραφία του κατοικιδίου σου, τα στοιχεία του και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, την οποία θα τυπώσεις εύκολα σε έναν εκτυπωτή και θα κολλήσεις στην περιοχή που το έχασες.

2) Να ανεβάσουμε διαφήμιση στο Facebook με τη φωτογραφία του κατοικιδίου σου και τα στοιχεία του. Αυτή η διαφήμιση θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στην περιοχή που το έχασες και στα γύρω σημεία. Εσύ θα μας πεις τον δρόμο ή την περιοχή και εμείς θα φροντίσουμε να προβάλλεται η διαφήμιση μόνο εκεί και στα γύρω μέρη.

Αν για παράδειγμα έχεις χάσει τον σκύλο σου στο Παγκράτι, η καταχώρηση στο Facebook θα εμφανίζεται μόνο σε ανθρώπους που μένουν στο Παγκράτι και τις γύρω περιοχές. Αν τον έχεις χάσει στην Καρδίτσα ή την Πάτρα τότε η καταχώριση εμφανίζεται αποκλειστικά στις πόλεις αυτές και πουθενά αλλού.

Το κόστος για την δημιουργία της αφίσας και τη διαφήμιση είναι 50 ευρώ (η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ). Από το ποσό αυτό τα 35 ευρώ θα καταβληθούν στο Facebook για την προβολή της διαφήμισης ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν διαχειριστικά έξοδα για τη συντήρηση της σελίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω υπηρεσία κάλεσε στο 210 32 54 294, 09.00-17.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή στείλε email στο [email protected].

Σου ευχόμαστε να βρεις το κατοικίδιο σου όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Η ομάδα του pet-finder.gr

Real Time Web Analytics